Digibite és miért olyan népszerű?
Digibite és miért olyan népszerű?

A kriptovaluták világában folyamatosan jelennek meg újabb és újabb digitális pénznemek, melyek közül egyre több válik népszerűvé az emberek körében. Az egyik ilyen jelentős játékos a Digibite, amely az elmúlt évek során jelentős figyelmet kapott a kriptovaluták piacán. De mikor kezdődött ez a felfelé ívelő tendencia és miért vált olyan népszerűvé?

digibite_es_miert_olyan_nepszeru.png

A Digibite hivatalos indulásának dátuma visszavezethető 2013-ra, amikor Jared Tate nevű fejlesztő ...

Digibite mit lehet róla tudni
Digibite mit lehet róla tudni

Ahogy belépünk a 21. századba, a technológia robbanásszerű fejlődése egyre inkább áthatja mindennapi életünket. A digitális világ hihetetlen lehetőségeket kínál számunkra, és egyre inkább az életünk fontos részévé válik. Ebben a digitális forradalomban a "Digibite" egy új fogalom, amelyre érdemes odafigyelni.

digibite.png

Mi is az a Digibite?

A Digibite fogalma az új digitális valuta és fizetési rendszer köré épül. Ahogy a kriptovaluták és a blokklánc ...

Dash digitális pénznem
Dash digitális pénznem

A Dash egy kriptovaluta és egy blokklánc platform is. A kriptovalutát Dash-nek nevezik, ami egy nyílt forráskódú digitális pénznem. A Dash célja, hogy gyors és anonim tranzakciókat tesz lehetővé a felhasználók számára.

dash_digitalis_penznem.png

Ehhez a Dash a Bitcoinhoz hasonló blokklánc technológiát használ, de olyan funkciókat is beépített, mint például a PrivátSend és a InstantSend, amelyek lehetővé teszik a gyors és anonim tranzakciókat.

A Dash blokklánc platformja ...

Egy Mém Kereskedő Története: 221 Dolláros Befektetésből 197 Ezer Dollár
Egy Mém Kereskedő Története: 221 Dolláros Befektetésből 197 Ezer Dollár

A memecoinok piaca hatalmas lendületet vett, és egy pénztárca, amely április 4-én 12,7 millió Tongue Cat ($LUIS) tokent vett, egy nap alatt a 221 dolláros befektetésből 197 961 dollárt hozott.

a_memecoinok_piaca_hatalmas_lenduletet_vett_es_egy_penztarca_amely_aprilis_4-en_12_7_millio_tongue_cat_luis_tokent_vett_egy_nap_alatt_a_221_dollaros_befektetesbol_197_961_dollart_hozott.png

A macskás mém érmék mostanában nagyon népszerűek. Ott van például a $MEW, a $POPCAT, a $BOMEOW, amelyek közül választhatunk, és persze a $LUIS, ami a DexTools-on az első helyen állt a trending listán, 110%-os emelkedéssel az európai kereskedés kezdetén, saját 0,0166 ...

Egy amerikai ikerpár, akik milliárdosok a Bitcoinban, vásárol egy angol futballklubot
Egy amerikai ikerpár, akik milliárdosok a Bitcoinban, vásárol egy angol futballklubot

Az angol labdarúgás legfőbb központja, a Premier League, a legértékesebb labdarúgó-bajnokság a világon azzal, hogy 11,83 milliárd dollár értékű, és olyan csapatok alkotják, mint a Manchester City, melyet a dubaji kormány birtokol, a Manchester United, mely a Glazer-család irányítása alatt áll, vagy a Chelsea FC, mely viszontagságos körülmények között változott tulajdonosokat. A bajnokság médiaértéke jelzi, hogy több mint kétszer olyan értékes, mint a ...

Hong Kong engedélyezi a Bitcoin és Ethereum ETF-eket, ami miatt az új token árfolyama 290%-kal emelkedik
Hong Kong engedélyezi a Bitcoin és Ethereum ETF-eket, ami miatt az új token árfolyama 290%-kal emelkedik

Hongkong nemrégiben jóváhagyta a Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) kérelmét. Ez a régió volt a második, amely ezt a lépést tette 2024-ben, miután az Egyesült Államokban az SEC jóváhagyta az 11 spot BTC ETF-et.

hong_kong_engedelyezi_a_bitcoin_es_ethereum_etf-eket_ami_miatt_az_uj_token_arfolyama_290_-kal_emelkedik.png

Eközben a KangaMoon (KANG) előértékesítése lendületet vett, és a befektetők hamarosan jelentős nyereséget érhetnek el a Social-Fi modell és a közösség által vezérelt megközelítés által. Vizsgáljuk meg, ...

A Dogecoin20 hirtelen feltűnt a tőzsdéken, az első órában pedig 100%-os emelkedést produkált
A Dogecoin20 hirtelen feltűnt a tőzsdéken, az első órában pedig 100%-os emelkedést produkált

Az új Dogecoin-alternatíva, a Dogecoin20 ($DOGE20) néhány órával azután, hogy megjelent az Uniswap nevű decentralizált tőzsdén (DEX), több mint 100%-os áremelkedést ért el.

a_dogecoin20_hirtelen_feltunt_a_tozsdeken_az_elso_oraban_pedig_100_-os_emelkedest_produkalt.png

A hirtelen vásárlási lázat főként a Bitcoin felezésének és a Nemzetközi Doge Napnak való közeledés hajtotta, ami április 20-án, szombaton van.

Ez a trend már 14 éve folyamatos. Abszolút pénz. Elkobozhatatlan, átlátható, és ellene a bankoknak.

A Dogecoin20 ma reggel 10-kor ...

Lehetséges, hogy a Dogecoin hatalmas ugrást tesz áprilisban?
Lehetséges, hogy a Dogecoin hatalmas ugrást tesz áprilisban?

Vajon robbanás előtt áll-e a Dogecoin áprilisban? Vagy esetleg az új viccérme-kategória képviselői, mint például a SMOG, a Sponge V2 vagy a Dogecoin20, lesznek inkább az éllovasok? Vizsgáljuk meg!

lehetseges_hogy_a_dogecoin_hatalmas_ugrast_tesz_aprilisban.png

A Dogecoin azóta hosszú utat járt be, mióta 0,000603 dollár körüli árfolyamon debütált a tőzsdén, mostanra pedig az egyik legkiemelkedőbb viccérme lett.

A Dogecoin közösséget nem tántorította el az sem, hogy az árfolyama nagyjából 90%-kal alacsonyabb, mint ...

El Salvadorban a Bitcoin hitelből segíti a Hilton szálloda felépítését
El Salvadorban a Bitcoin hitelből segíti a Hilton szálloda felépítését

Április 11-én bejelentették, hogy a Bitfinex Securities új Hampton by Hilton szálloda építésének pénzügyi támogatására Salvador nemzetközi repülőtere mellett tokenizált adósságot bocsát ki.

el_salvadorban_a_bitcoin_hitelbol_segiti_a_hilton_szalloda_felepiteset.png

Ez lenne az első ilyen típusú lépés közép-amerikai térségben, és céljuk 6,25 millió dollár összegű tőke beszerzése. Az adósság rövid távon 10%-os kamatot kínál öt éves futamidő alatt, és a minimális befektetési összeg 1000 dollár.

A közlemény ...

Mely területen voltak a legnagyobb keresések a kriptopénzekkel kapcsolatban 2023-ban?
Mely területen voltak a legnagyobb keresések a kriptopénzekkel kapcsolatban 2023-ban?

A Chainalysis által készített Cryptocurrency Geography Report 2023 jelentése feltárta, hogy mely országokban voltak a legkedvezőbb körülmények a kriptovaluta-kereskedők számára az elmúlt évben.

mely_teruleten_voltak_a_legnagyobb_keresesek_a_kriptopenzekkel_kapcsolatban_2023-ban.png

Itt az ideje beszerezni némi 0,001 BTC-t, 0,1 ETH-et és 1 SOL-t. Kattints a részletekért.

Az előző év nyeresége messze elmarad a 2021-es rekordmagasságoktól, amikor a Bitcoin érte el az eddigi csúcsot 159,7 milliárd dollárban. Azonban jelentős előrelépés ...

süti beállítások módosítása