Egy görög tőzsde bevonja a SUI blokkláncát.....

Az Athén Tőzsdéje (ATHEX), egy görög tőzsde, most tanulmányozza, hogyan vezethetné be az Elektronikus Könyv Építését (EBB) a Sui blokkláncon.

egy_gorog_tozsde_bevonja_a_sui_blokklancat.png

Az ATHEX a görög tőkepiacot segíti. Ott működteti a szervezett részvény- és származtatott piacokat, az alternatív piacot, végez elszámolást és kereskedést, és 2019 óta részt vesz az energiapiacon is.

Ez az új kezdeményezés az első alkalom lenne, hogy a blokklánc-technológiát használják a hagyományos tőzsdei rendszerekben.

A görög ATHEX és a Sui fejlesztője, a Mysten Labs közötti stratégiai partnerség azt célozza, hogy a tőzsdék működését világszerte megváltoztassa.

Az EBB fontos eleme lenne az ATHEX forrásbevonási eszköztárnak, ami megkönnyítené az új és meglévő vállalatok számára az átruházható értékpapírok tőzsdére lépését.

Ez a funkció az ATHEX meglévő rendszerére épül, és segítene likviditást biztosítani a pénzre szoruló vállalatoknak. Ha bevezetik a blokklánc funkciót, akkor az érintett értékpapírokat digitális dokumentumokként bocsátanák ki a Sui hálózaton.

Ez több biztonságot, átruházhatóságot és átláthatóságot biztosítana, mint a hagyományos kibocsátás.

A Sui hálózata megfelelő teljesítményt nyújtana az ATHEX ügyfeleinek. Emellett a decentralizált jellege segítene védelmet nyújtani a hálózati problémák ellen.

Ez garantálná, hogy az ATHEX platformján a befektetők ne érintsék az esetleges rendszerhibák. Bár a bejelentés ellenére a SUI token árfolyama csökkenő tendenciát mutat, és az ára 1,55 dollár alá csökkent. Az 1,6 dolláros árfolyam a fő ellenállási szint.

Ha ez nem sikerül áttörni a SUI-nak, akár 1,17 dollárig is eshet az árfolyam. A piaci mozgások ellenére a görög ATHEX tőzsde és a Sui közötti együttműködés nagy előrelépést jelenthet a hagyományos pénzügyi piacok és a blokklánc-technológia összekapcsolásában.

A bejegyzés trackback címe:

https://biznisznet.blog.hu/api/trackback/id/tr418349431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2024.03.31. 19:06:15

A SUI árfolyamára hogyan hat, hogy azt is elkezdte ingyen osztogatni a Revolut a 40 millió felhasználójának?
süti beállítások módosítása