Nemrégiben a Cardano jelentős rekordot ért el

A Cardano hálózata nemrégiben elérte a figyelemreméltó 90 milliós tranzakciószámot, ami jelentős mérföldkőnek számít. Ez a hír érkezett, amikor a Cardano kritikus fontosságú frissítésekre készül.

nemregiben_a_cardano_jelentos_rekordot_ert_el.png

Azt mondhatjuk, hogy a Cardano már az indulása óta elismerést szerzett a kriptovaluta közösségben a kutatásalapú megközelítésének köszönhetően. A mostani 90 milliós tranzakciós adat egyértelműen bizonyítja, hogy mennyire elterjedt és használt a hálózat.

Ez a rekord közel esik a közelgő hálózati frissítések bevezetéséhez, amelyek az innováció és a funkcionalitás új szintjeit ígérik. Az egyik legvártabb fejlesztés az Ouroboros Genesis, amely a várhatóan idén nyáron érkező Chang-frissítés részeként kerül bemutatásra.

Ez lehetővé teszi a csomópontok számára, hogy önállóan bootstrappeljék a Cardano hálózatot. Az Input Output Global (IOG), a Cardano mögött álló szervezet szerint az Ouroboros Genesis bevezetése várhatóan a teljesen P2P-csomópontok működésének következő és egyben utolsó állomásához vezet.

További frissítések, beleértve a Plutus, a Cardano blokklánc okosszerződés-platformjának frissítését is várhatóak a közeljövőben. A Cardano-közösség meghatározó tagja, Rick McCracken már korábban ismertette, hogy milyen újdonságokat hoz majd a Plutus V3 a hálózatra.

Ezek közé tartozik a megnövelt teljesítmény és áteresztőképesség, hatékonyabb okosszerződések mérete, az Ethereumról történő okosszerződés-migráció, oldallánc-hidak létrehozása és a Mithril integráció, valamint a kormányzással kapcsolatos szkriptek végrehajtása.

Ezekkel a hálózati frissítésekkel a Cardano készen áll arra, hogy az innováció és a növekedés új korszakába lépjen, ami valószínűleg további elismeréseket hoz majd a projektnek. Ráadásul a tartalékok is komoly fellendülés előtt állnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://biznisznet.blog.hu/api/trackback/id/tr8618400369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása