Dash digitális pénznem

A Dash egy kriptovaluta és egy blokklánc platform is. A kriptovalutát Dash-nek nevezik, ami egy nyílt forráskódú digitális pénznem. A Dash célja, hogy gyors és anonim tranzakciókat tesz lehetővé a felhasználók számára.

dash_digitalis_penznem.png

Ehhez a Dash a Bitcoinhoz hasonló blokklánc technológiát használ, de olyan funkciókat is beépített, mint például a PrivátSend és a InstantSend, amelyek lehetővé teszik a gyors és anonim tranzakciókat.

A Dash blokklánc platformja lehetővé teszi a decentralizált alkalmazások (DApps) fejlesztését és futtatását, valamint intelligens szerződések létrehozását.

dash_digitalis.png

Ez lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy különböző alkalmazásokat hozzanak létre és építsenek a Dash hálózatára.

Összességében a Dash egy olyan digitális pénznem és blokklánc platform, amely gyors és anonim tranzakciókat tesz lehetővé, és lehetőséget biztosít a decentralizált alkalmazások fejlesztésére és futtatására is.

A bejegyzés trackback címe:

https://biznisznet.blog.hu/api/trackback/id/tr3318390181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék


 

süti beállítások módosítása