Hong Kong engedélyezi a Bitcoin és Ethereum ETF-eket, ami miatt az új token árfolyama 290%-kal emelkedik

Hongkong nemrégiben jóváhagyta a Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) kérelmét. Ez a régió volt a második, amely ezt a lépést tette 2024-ben, miután az Egyesült Államokban az SEC jóváhagyta az 11 spot BTC ETF-et.

hong_kong_engedelyezi_a_bitcoin_es_ethereum_etf-eket_ami_miatt_az_uj_token_arfolyama_290_-kal_emelkedik.png

Eközben a KangaMoon (KANG) előértékesítése lendületet vett, és a befektetők hamarosan jelentős nyereséget érhetnek el a Social-Fi modell és a közösség által vezérelt megközelítés által. Vizsgáljuk meg, melyik kriptovalutába érdemes most befektetni.

A Bitcoin (BTC) árfolyama az elmúlt évben 117,4%-kal nőtt – a negyedik negyedévben akár 96 062 dollárt is elérheti

A Bitcoin (BTC) árfolyama az elmúlt évben (YTD) 117,4%-kal nőtt. Ezen felül, az elmúlt héten a Bitcoin árfolyama 62 697,49 dollárról 72 199,54 dollárra emelkedett. Azóta a Bitcoin árfolyama 66 000 dollár körül mozog, és ahhoz, hogy új történelmi csúcsot érjen el, át kell törnie a 73 737,94 dolláros szintet.

Ennek eredményeképpen a BTC jövője jelenleg nagyon optimista, sokan úgy spekulálnak, hogy 2024-ben jelentős nyereséget hozhat. A Bitcoin árfolyam-előrejelzése szerint 2024-ben 96 062 dolláron zárhat.

Az Ethereum (ETH) az elmúlt évben 54%-kal emelkedett – további növekedés lehetséges?

Az Ethereum (ETH) szintén kiemelkedő teljesítményt mutatott az elmúlt évben, és új magasságokba emelkedhet. Az Ethereum USD árfolyama az elmúlt évben (YTD) 54%-kal emelkedett, és további növekedést mutathat.

Az elmúlt héten az Ethereum árfolyama 2936 dollárról 3715 dollárra emelkedett, és hamarosan elérheti a 4000 dolláros szintet is. Az RSI és MACD mutatók alapján bikás kilátásokkal rendelkezik, és az Ethereum árfolyam-előrejelzése szerint 2024-ben 4 428 dolláron zárhat.

A KangaMoon (KANG) bemutatja a Social-Fi-t, a P2E-t és a közösségvezérelt megközelítést

A KangaMoon (KANG) az optimista kilátások és a különleges funkciók által hajtott felfelé ívelő lendületet mutatott. A projekt bármely résztvevője hozzáférhet a Social-Fi funkciókhoz, a közösségvezérelt megközelítéshez és a Play-to-Earn (P2E) mechanizmushoz.

A KangaMoon platform egyedi abban, hogy bárki átveheti az irányítást saját KangaMoon karaktere felett, amely lehetőséget nyújt fejlesztésekre és részvételre versenyeken, csatákban, ezzel NFT-ket is szerezhetve.

A blokklánc ICO során már több mint 20 000 regisztrált fiókkal rendelkezik, és jelenleg több mint 5800 felhasználóval rendelkezik KANG token. Ráadásul a kriptovaluta árfolyama 90%-kal emelkedett, 0,005 dollárról 0,0196 dollárra. Az összegyűjtött tőke már elérte a 4,9 millió dollárt, és várhatóan a hét végére ez az összeg meghaladhatja az 5,5 millió dollárt. Az elemzők szerint a KANG token árfolyama a hivatalos indulást követően akár 100-szorosára is nőhet, ami a KANG-ot a legjobb új kriptovalutaként pozícionálja befektetésre.

A bejegyzés trackback címe:

https://biznisznet.blog.hu/api/trackback/id/tr1318385187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék


 

süti beállítások módosítása