A Dogecoin20 hirtelen feltűnt a tőzsdéken, az első órában pedig 100%-os emelkedést produkált

Az új Dogecoin-alternatíva, a Dogecoin20 ($DOGE20) néhány órával azután, hogy megjelent az Uniswap nevű decentralizált tőzsdén (DEX), több mint 100%-os áremelkedést ért el.

a_dogecoin20_hirtelen_feltunt_a_tozsdeken_az_elso_oraban_pedig_100_-os_emelkedest_produkalt.png

A hirtelen vásárlási lázat főként a Bitcoin felezésének és a Nemzetközi Doge Napnak való közeledés hajtotta, ami április 20-án, szombaton van.

Ez a trend már 14 éve folyamatos. Abszolút pénz. Elkobozhatatlan, átlátható, és ellene a bankoknak.

A Dogecoin20 ma reggel 10-kor jelent meg. Az ICO-t egész márciusban tartották, és több mint 10 millió dollárt hozott a csapatnak. Eredetileg április 20-án, szombaton zárták volna, de a nagy kereslet és a Doge-nap vonzereje miatt előbb befejezték.

A Dogecoin-közösség április 20-át választotta a tokenhez a 4/20 miatt, amelyen a befektetők általában kutyával kapcsolatos mémérméket vásárolnak.

Mivel azonban annyi kutyával kapcsolatos mémérme van a piacon, nehéz lenne kiválasztani a legjobbat. A Dogecoin20 egy tisztább, környezetbarátabb és hasznosabb token, mint a klasszikus Dogecoin (DOGE). Lehet, hogy a DOGE20 lesz a legjobb kutyás érme?

Körülbelül 45 perccel az Uniswap-en való megjelenés után a DOGE20 ára 101%-kal emelkedett, elérve a 0,0003632 dollárt. Azóta kissé visszaesett, mivel a korai befektetők profitot vettek, de még mindig magasabb az indulási árnál, miközben készül a következő emelkedésre.

A "20" a token nevében az ERC-20 tokenszabványra utal, ami lehetővé teszi az Ethereumon való intelligens szerződések kódolását, és lehetővé teszi a decentralizált pénzügyi (DeFi) alkalmazások számára, hogy kibővítsék hálózatukat.

További figyelemre méltó ERC-20 tokenek közé tartoznak a SHIB és a FLOKI, valamint az Uniswap (UNI) és a Polygon (MATIC) és a Chainlink (LINK) segédeszköz tokenek. Ezek a projektek az Ethereum Virtual Machine sokoldalúságát használják ki.

Mivel az Ethereumon működik, a Dogecoin20 használata olcsóbb, gyorsabb és környezetbarátabb, mint a Dogecoiné, mivel az Ethereum Proof-of-Stake (PoS) konszenzusmechanizmust használ.

A Dogecoin20 teljes mértékben kihasználja az Ethereum DeFi zöld képességeit egy olyan lekötési mechanizmussal, amely jelenleg 41% APY-t kínál a DOGE20 staking poolban való zárolásáért.

A közel 70 milliárd már a lekötött tokenek száma, ami azt mutatja, hogy a Dogecoin20 közössége hosszú távon tervez. Összesen 140 milliárd token lesz, hogy a DOGE20 értéke megmaradjon. Jelenleg a piaci kapitalizáció kevesebb, mint 30 millió dollár (a Dogecoin 21 milliárd dollárjához képest), és több mint 1 millió dolláros likviditást biztosítottak az Uniswap-on a nagy volumenű kereskedelemhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://biznisznet.blog.hu/api/trackback/id/tr9418385175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása